woensdag 25 juni 2014

Mheenevent

Bij het mheenevent hadden alle klassen de kans om te laten zien wat ze hebben gemaakt in de afgelopen lessen.

'S middags gingen we alles klaar zetten. Ik heb al mijn tekeningen symetrisch opgehangen met mijn statement in het midden.  Ik was er tevreden over.
De avond van het mheenevent vond ik erg leuk. Ik vond het ook leuk om te zien wat andere mensen allemaal gemaakt hadden. Ook vond ik het erg leuk om af en toe te kijken bij de muziek klas. Ze deden het allemaal erg goed. Ik kreeg ook een paar complimentjes van mensen die kwamen kijken. Dat vond ik echt super tof. De blogs in het midden zagen er ook gaaf uit. Ik vond het alleen een beetje onnodig want niemand keek er naar. Verder heb ik het wel erg leuk gehad en ben ik blij dat mijn cijfer omhoog is gegaan.

woensdag 18 juni 2014

Tekenen met pen

Meneer Jansen zei dat mijn werk teveel op elkaar leek. En dat vond ik zelf ook. Hij zei dat ik me meer moest verdiepen in het haar zelf. Dat deed ik maar het werkte niet echt. Ik vroeg weer om hulp en toen zei hij dat ik het misschien met potlood moest proberen. Dat wilde ik absoluut niet. Ik wilde met pen blijven tekenen. Toen meneer Jansen vroeg waarom, wist ik dat niet precies. Ik was al de hele tijd bezig ermee maar ik wist nieteens waarom. Ik heb me daar de afgelopen weken meer mee bezig gehouden. Ik ontdekte dat je met simpele lijnen een mooie tekening kon maken. Ik probeerde bij haren te blijven. Ik ben simpele, snelle tekeningen te maken. En heb heel veel geschetst waar soms niet heel veel uit kwam. Uiteindelijk van de 20 tekeningen die ik maakte, waren er maar iets van 5 bruikbaar. Ik ben hiermee doorgegeaan want het begon te werken. Ik heb mijn statement ook veranderd. Aangezien ik me nu me aan het verdiepen ben ik tekenen met pen. En ik weet bijna zeker dat ik nu echt weet wat ik wil doen.

dinsdag 3 juni 2014

Blogs van andere kunstenaars

Ik heb naar 2 blogs gekenen. Eén van de vlogs was van egbert dommering. Ik vond het heel moeilijk om de blogs te vinden. Maar toen ik eenmaal een blog gevonden had, had ik wel meteen een hele goede. Dommering houd zijn blog goed bij en hij verteld veel. Alhoewel, hij verteld wel heel veel. Hij verteld ook best wel veel onnodige informatie. Maar ik snap dat je als echte kunstliefhebber het een geweldig blog kan vinden. Dat is het namelijk ook wel. Hij verteld over veel verschillende onderwerpen en dat vind ik wel goed. Hij verteld ook vooral over andermans werk wat hij heeft gezien in musea of bij tentoonstellingen. Ik ben er nogniet helemaal achter of hij nou zelf ook een kunstenaar is of alleen een kunstliefhebber. Hij is soms ook niet helemaal duidelijk met wat hij bedoeld. Dat is wel vervelend. Maar verder vind ik het een gaaf blog en neem ik het zeker als een voorbeeld. Hij plaatst namelijk echt regelmatig iets. En dat mis ik nog wel bij sommige blogs.

-wordt nog uitgebreid met meer blogs-

zondag 1 juni 2014

Tekeningen update


 Ik ben weer bezig geweest met tekenen en dit is het geworden:



Persoonlijk vind ik de tekening met de strik wel goed gelukt. Ik vond het ook wel leuk om eens met een gekleurde pen te tekenen. Ik wil dat nog wel een keer doen. Ik vind de tekening linksboven het minst goed gelukt. Ik vind het niet lelijk maar het is niet mijn beste werk.


Volgende update volgt!