zondag 1 juni 2014

Tekeningen update


 Ik ben weer bezig geweest met tekenen en dit is het geworden:



Persoonlijk vind ik de tekening met de strik wel goed gelukt. Ik vond het ook wel leuk om eens met een gekleurde pen te tekenen. Ik wil dat nog wel een keer doen. Ik vind de tekening linksboven het minst goed gelukt. Ik vind het niet lelijk maar het is niet mijn beste werk.


Volgende update volgt!

1 opmerking:

  1. Beste Nina,

    Ik zie een mooie blog, waarin je meerdere opdrachten verwerkt hebt. In gesprek met jou hebben we het gehad over de hoeveelheid van tekeningen en de ontwikkeling. We hebben geconstateerd dat veel van jouw tekeningen op elkaar lijken en dat je qua tekenen nog niet veel geëxperimenteerd hebt. Om een voldoende te halen voor jouw onderzoek, verwacht ik dat je meer gaat tekenen (Iedere dag ten minste 5 tekeningen) . Daarnaast verwacht ik dat je het tekenen zelf meer gaat onderzoeken. Tot nu toe ben je voornamelijk het haar aan het tekenen op één en dezelfde manier, waardoor er een serie tekeningen ontstaan die erg op elkaar lijken. Om echt een ontwikkeling te krijgen moet je de manier van tekenen verder onderzoeken.

    Kortom probeer eens op andere manieren te tekenen; manieren die je tot nieuwe inzichten kan leiden.
    Wees niet bang om "fouten te maken", want er bestaan binnen het tekenen geen fouten. Wat wel bestaat is dat je jezelf niet uitdaagt om andere dingen te proberen.

    Ik denk dat je verrast zult zijn van de dingen die je allemaal in je hebt!!!!

    Succes met de laatste loodjes.

    Met vriendelijke groet,
    Dhr. Jansen

    BeantwoordenVerwijderen